25 jaar Yevgueni / Concerten in Nederland / Extra tickets in AB Brussel

News

About: 
25 jaar Yevgueni / Concerten in Nederland / Extra tickets in AB Brussel
Artist: 
Yevgueni

VERJAARDAGSCONCERTEN IN NEDERLAND

 

In 2025 vieren we ons 25-jarig bestaan. We kregen de voorbije zomer heel wat berichtjes met de vraag of we onze jubilee ook in Nederland zouden vieren. Wel, zie daar! We zijn heel blij om twee fijne concerten aan te kondigen in twee prachtige zalen: 

  • Za 08.03.2025 - MEZZ Breda (NL)
  • Do 24.04.2025 - Paradiso Amsterdam (NL)

REWIND 'KANNIBAAL' BREIDT UIT NAAR GROTE ZAAL AB

 
Ons rewind concert op 9 februari 2025 in de Brusselse AB loopt nog steeds als een trein. Tijdens dit concert spelen we eerst integraal ons debuut 'Kannibaal' waarna we ook nog een best of set spelen. Eerder was de AB Box al in een wip uitverkocht. Maar nu zijn ook alle kaartjes van de upgrade naar de Ballroom de deur uit. Voor het eerst gaan we dus met Yevgueni in de Grote Zaal van de AB spelen. Wat kijken we hier naar uit, dat betekent ook dat er weer een paar honderd extra tickets beschikbaar zijn. (Dit is de laatst mogelijke uitbreiding, dus wij zouden nog steeds niet treuzelen). Tot dan! 

REWIND 'MAMA IK WIL PAPA' (THROWBACK) 

 

De meest legendarische uitvoering van een aantal 'Kannibaal' nummers gebeurde ongetwijfeld op Dranouter 2007. En daar zijn beelden van! De song 'Mama Ik Wil Papa' staat al meer dan tien jaar niet meer op onze setlist, maar tijdens ons rewind concert in de AB zullen we die natuurlijk sowieso wél spelen. 

 

LAATSTE TICKETS STRIJKERS DELUXE IN ANTWERPEN 

 

We vieren onze verjaardag ook met twee unieke Strijkers Deluxe concerten in de Antwerpse Bourla. Daar steken we nummers uit ons repertoire in een nieuw strijkers jasje. 

  • di 25.02.2025 - Bourla Schouwburg Antwerpen / LAATSTE TICKETS
  • wo 05.03.2025 - Bourla Schouwburg Antwerpen / EXTRA SHOW
 

VOLG YEVGUENI