Adembenemende concertervaring en visueel spektakel 'Space Station Earth’ katapulteert je in één klap naar de ruimte

News

About: 
Adembenemende concertervaring en visueel spektakel 'Space Station Earth’ katapulteert je in één klap naar de ruimte
Artist: 
Space Station Earth
Place: 
Lotto Arena - Antwerpen
Date: 
Wednesday, 5. October 2022
GreenhouseTalent

PERSBERICHT

 
 
 

 

Adembenemende concertervaring en visueel spektakel 'Space Station Earth’ katapulteert je in één klap naar de ruimte

 
 

 

 
 
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

WO

05.10.2022

Lotto Arena, Antwerpen
Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 25 maart om 10u

 

Om de 21ste verjaardag te vieren van de eerste ploeg die voet zette op het International Space Station, pakt 'Space Station Earth’ - in samenwerking met het European Space Agency - uit met een sensationele show. Verwacht je aan livemuziek, gecomponeerd door award-winnend componist Ilan Eshkeri, begeleid door unieke beelden vanuit de ruimte! De show wordt voorafgegaan door een exclusieve Q&A met nationale trots Frank De Winne. De Europese tournee start in mei in de presigieuze Royal Albert Hall in Londen, om dan verder door Europa te trekken en uiteindelijk te landen in de Lotto Arena in Antwerpen op 5 oktober. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 25 maart om 10u via greenhousetalent.com.

 

Componist Ilan Eshkeri over het creatieproces van 'Space Station Earth’: "There are so many facts and figures about travelling to the International Space Station, but no one has ever told the emotional journey that astronauts go on. A journey that has startlingly similar experiences for astronauts from all corners of the world, and it was this realisation that inspired me to create Space Station Earth.”

 

'Space Station Earth’ is een muzikale, multimediale ervaring die het publiek een blik gunt op de ruimte door de ogen van astronauten. Door de adembenemende, originele muziek van Ilan Eshkeri - gekend van films zoals Stardust, The Young Victoria en Shaun The Sheep - in combinatie met veelal nooit eerder vertoonde beelden vanuit het ISS en het European Space Station, word je in no-time gekatapulteerd naar de ruimte. Nooit eerder kwam een live performance zo dichtbij de unieke ervaring die astronauten beleven als nu! De beelden worden geprojecteerd op drie mega-schermen met een spectaculaire lichtshow om een wonderbaarlijke ervaring te creëren.

 

Voor de liveshow zal er een exclusieve Q&A plaatsvinden, waarin Belgisch ESA-astronaut Frank De Winne samen met maker Ilan Eshkeri praat over zijn ervaringen in de ruimte en hoe dat zijn kijk op de wereld veranderd heeft.

 

Klaar voor een sensationele trip naar de ruimte? Koop dan je tickets vanaf vrijdag 25 maart om 10u via greenhousetalent.com. Ready for take-off