Aftellen naar Putrock!

News

About: 
Aftellen naar Putrock!
Artist: 
PUTROCK Festival
Place: 
Brussels
Date: 
Friday, 21. April 2017

TIMING

Time to start planning boys & girls! Wil je weten wanneer je best snel snel een broodje steekt zonder je favoriete band te missen? Raadpleeg dan onze timetable en druk meteen ook de printvriendelijke versie af om mee te nemen naar het festival! 

 

 

 
 
 

CORNFLAMES - LAST SHOW!

 

Een week geleden wisten de heren van Cornflames ons het droevige nieuws te melden dat ze er definitief een punt achter zetten. Eén van Limburg's lekkerste gitaarbands houdt ermee op...

MAAR NIET GETREURD!! Ze gaan nog één keer serieus van jetje geven en wel als headliner op vrijdagavond tijdens Putrock 2017! Die hard-fans en Cornflames-maagden verenigt U, en geef deze vier heren een allerlaatste saluut om u tegen te zeggen! Niet te missen...

 

TICKETS

 
   

Wil je Putrock 2017 vooral niet missen? Vergeet dan zeker je ticket niet tijdig te kopen. Online tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via onze website. Niet vergeten: met een zaterdagticket kan je ook vrijdag gratis en voor niks naar het festival. Losse vrijdagtickets en drankvouchers zijn ook nog steeds te koop.

Ben je van Beringen én niet ouder dan 18 jaar? Dan heb jij net zoals vorig jaar recht op een speciaal tarief.
Twee dagen Putrock 2017 voor slechts 10euro!
Enkel te verkrijgen bij Toerisme Beringen OF kom op 28 april naar onze POP UP TICKETSHOP tussen 15.30 en 17.00 aan de Beringse scholencampus (parking voormalig zwembad). 

Hard tickets zijn ook nog steeds te koop bij onze VVK-punten: Het Vijgeblad (Beringen), Café Centrum (Paal), Dienst Toerisme (Beringen), GigaSwing (Hasselt), CD & Vinyl Shop Pick-Up (Heusden), The Mezz (Leopoldsburg).               

 

CULT!LIVE

 

Dat we muzikaal goed verzorgd worden in Beringen is een understatement van jewelste. Onze vrienden van The Roxy Theatre, ElaN Languages Filmavonden & jeugdhuis Club 9 presenteren op maandag 24 april Cult!Live. Cult!Live is een productie van MOOOV, Cactus Muziekcentrum en creatieve vrijhaven Het Entrepot.

Cult!Live is een initiatief waarbij een artistiek uitdagende band een nieuwe soundtrack bij een cultfilm componeert.

Voor deze editie koos de Belgische band The Black Heart Rebellion voor de Iraanse film 'A Girl Walks Home Alone at Night‘ als begin van een nieuwe creatieve zoektocht. De film wordt voor het eerst integraal in België vertoond en live door The Black Heart Rebellion van een nieuwe soundtrack voorzien.

Locatie: Zaal 'Onder Ons', Kerkplein 8, 3582 Koersel-Beringen
TIckets: €12

Meer info vind je hier.