Belgian Blues Challenge 2024: Jouw moment om te schitteren!

News

About: 
Belgian Blues Challenge 2024: Jouw moment om te schitteren!
Artist: 
Belgian Blues Federation
Place: 
Brussels
Date: 
Thursday, 25. April 2024

Bluesbands en solo/duo acts opgelet! De Belgian Blues Federation is opnieuw op zoek naar getalenteerde muzikanten die België met trots willen vertegenwoordigen op de European Blues Challenge in Split, Kroatië (3-5 april 2025) en de International Blues Challenge in Memphis, USA (januari 2026). Deze ongelofelijke opportuniteit is weggelegd voor de winnaar(s) van de Belgian Blues Challenge 2024.

 

Als de blues door je aderen stroomt en weerklinkt in elke noot die je speelt, dan is dit het moment om jouw muzikale carrière naar het volgende level te tillen. Aarzel niet! De inschrijvingsperiode loopt tot en met 30 april. Uit de kandidaturen zal de Belgian Blues Federation - met input van haar gewaardeerde leden - zorgvuldig acht finalisten selecteren. Deze zullen op 5 oktober strijden om de overwinning tijdens de live-finale in de befaamde Zik-Zak in Ittre.

 

Voor alle informatie over de Belgian Blues Challenge en natuurlijk het inschrijvingsformulier zelf, ga je naar onze website. Alles wat je moet weten is slechts één klik van jou verwijderd.