Blues Kaffee met Black Box Revelation, King Tickets opnieuw beschikbaar

News

About: 
Blues Kaffee met Black Box Revelation, King Tickets opnieuw beschikbaar
Artist: 
Blues Peer Night
Place: 
Festivalterrein Peer
Date: 
Saturday, 24. July 2021

Logo Blues Peer

15 juli 2021

For English, read below.

Zak af naar het Blues Kaffee,
met Black Box Revelation!

Lieve bluesfan,
Beste Blues Buddy,

Morgen schiet Park Theater Peer eindelijk uit de startblokken, en we hebben nog goed nieuws!

Jullie willen massaal afzakken naar de helaas uitverkochte Blues Peer Night op Park Theater op zaterdag 24 juli. Enorm bedankt! Jammer, de coronamaatregelen strooien roet in het eten, en de plaatsen waren in een mum van tijd ingevuld.

Maar niet getreurd, we zijn er toch nog in geslaagd om (coronaveilig) onze capaciteit beperkt te vergroten voor één dag. Speciaal voor jullie organiseren we het exclusieve Blues Kaffee!

Daar geniet je in een aparte area achteraan op het festivalterrein van de live muziek van de Blues Peer Night. Met een frisse Cristal of een ander lekker drankje. Je kan er de muziek live beleven aan statafeltjes, en proeven van de sfeer. Super gezellig!

Niemand minder dan Black Box Revelation maakt de affiche compleet. En jij kan er nog bij zijn, als je er op tijd bij bent…

 

De extra tickets voor het Blues Kaffee op 24/7 zijn vanaf nu beperkt beschikbaar via deze link, per tafel van 2 of van 4. Op is op!

Deuren openen om 16u, tafeltjes worden ter plaatse toegewezen.

 

En er is meer!

 

Word weer King van Blues Peer 2022

Omdat de vraag tijdens onze crowdfundingactie eind mei gigantisch, willen we onze fans opnieuw de kans geven om er volgend jaar zeker bij te zijn.

Vanaf nu zijn er opnieuw een beperkt aantal King Tickets voor Blues Peer 2022 te verkrijgen via www.bluespeer.be .

Een King Ticket is goed voor een gegarandeerd combi weekendticket voor Blues Peer 2022, inclusief camping en parking. Sweet! En je bent natuurlijk meteen lid van onze Blues Buddy Community!

See you at Blues Peer 2022!

 

Tickets & info

Tickets voor alle optredens op Park Theater Peer zijn beschikbaar via www.parktheaterpeer.be.

 

 

Wat is Park Theater Peer?

Park Theater Peer is deze zomer dé pop-up evenementenhotspot van Limburg. Van 16 t.e.m. 25 juli kan je elke dag opnieuw genieten van een topartiest uit een waaier aan muziekgenres, comedy en familievoorstellingen. Dit alles onder een prachtige overdekte constructie op de mooiste festivalwei van de wijde omtrek.

Uiteraard coronaproof georganiseerd: in bubbels van 4 of 2 personen, met persoonlijke bediening aan tafel. Er kunnen zo’n 650 gasten per voorstelling terecht.

De organisatie van Park Theater Peer ligt in handen van onze vzw BRBF, in samenwerking met andere Peerse verenigingen en het stadsbestuur. Zo kunnen we deze zomer alvast eens proefdraaien voor het echte grote organisatorische werk van volgend jaar. De opbrengsten zijn bestemd voor Blues Peer 2022.