De Poolse fingerstyle gitarist Marcin Patrzałek komt op 29 maart 2025 naar La Madeleine

News

About: 
De Poolse fingerstyle gitarist Marcin Patrzałek komt op 29 maart 2025 naar La Madeleine
Artist: 
Marcin Patrzałek
Place: 
La Madeleine in Brussel
Date: 
Tuesday, 25. March 2025
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

ZA

29.03.2025

La Madeleine, Brussel
Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 6 september om 10u

 

De Poolse gitarist, componist en producer Marcin presenteert op 29 maart 2025 zijn debuutalbum "Dragon in Harmoney” in La Madeleine, in Brussel. Wereldwijd wist hij een enorme fanbase op te bouwen door middel van zijn unieke stijl van percussief gitaarspel gecombineerd met zijn moderne producties. Tickets voor het optreden van Marcin in La Madeleine zijn te koop vanaf vrijdag 6 september om 10u00 via greenhousetalent.com.

 

Marcin begon op zijn 10e met klassieke gitaar te spelen onder begeleiding van leraar Jerzy Pikor. In 2015 maakte hij als eerste gitarist ooit indruk door de negende editie van de Poolse talentenjacht 'Must Be The Music' te winnen. Zijn populariteit reikte al snel voorbij de Poolse grenzen en in 2018 won hij de vijfde editie van de Italiaanse tv-show 'Tu Si Que Vales'. Een jaar later bereikte hij de halve finale van 'America's Got Talent', waarna zijn optredens online meer dan 100 miljoen keer werden bekeken, met zijn versie van Beethovens Vijfde symfonie als hoogtepunt. Met een van de grootste online fanbases onder jonge gitaristen ter wereld behoort hij tot de top in de instrumentale muziekwereld.

 
 
 

Marcin heeft wereldwijd uitverkochte headline-tours gegeven en speelde in iconische zalen zoals de Royal Albert Hall in Londen. Hij staat bekend om zijn unieke mix van percussieve gitaartechnieken en moderne producties. Als boegbeeld van Ibanez Guitars heeft hij samengewerkt met grote namen uit de gitaarwereld en artiesten zoals Jordan Rudess van Dream Theater en het Royal Philharmonic Orchestra.

 

Recentelijk werkte hij aan gitaararrangementen en composities voor de wereldwijde Netflix-hit 'One Piece Live Action' en was hij betrokken bij een advertentiecampagne voor Google.

 

Op 29 maart komt Marcin naar La Madeleine in Brussel. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 6 september om 10u00 via greenhousetalent.com.

 
 
Socials Marcin
    Website Youtube Twitter Twitter Instagram Spotify