Lois Lane: een remake van hun grootdte hit "It’s The First Time"

News

About: 
Lois Lane: een remake van hun grootdte hit "It’s The First Time"
Artist: 
Lois Lane
Place: 
Brussels
Date: 
Wednesday, 15. December 2021

Met dit nummer werd Loïs Lane in '89 op slag beroemd; het kwam op #7 in de Top 40 terecht en niet veel later nam Prince de band mee op zijn Europese tour in 1990. Op dit moment touren de zussen Klemann door het land en spelen ze de aankomende maanden in onder andere Victorie, Metropool en Luxor Live.

 

next gig: 28 januari!

Lois Lane – 35 Years As One Clubtour in Poppodium Grenswerk

De show van Lois Lane is verplaatst naar 28 januari 2022. Je tickets blijven natuurlijk geldig voor de nieuwe datum. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum dan is een refund ook een optie. Alle kaartkopers zijn geupdate via e-mail.
Het begon allemaal 35 jaar geleden tijdens de Grote Prijs van Nederland, toen de zusjes Suzanne en Monique Klemann voor het eerst samen optraden in De Melkweg in Amsterdam. De karakteristieke sound van de band Lois Lane is geboren en al winnen ze niet: de succesformule is een feit en er volgen jaren vol ongekende avonturen. De popsensatie uit de jaren ’80 scoorden in korte tijd hits als ‘My Best Friend’, ‘It’s the first time’ en ‘Amsterdamned’. Lois Lane zijn als stijliconen niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. In hun spectaculaire live-shows brachten zij muziek en mode samen. Wanneer superster Prince ze als voorprogramma vraagt voor zijn Europese ‘Nude Tour’ is het succes compleet.