Luka , een nieuwe single, 'What's Wrong With Me'

News

About: 
Luka , een nieuwe single, 'What's Wrong With Me'
Artist: 
Luka
Place: 
Brussels
Date: 
Thursday, 29. February 2024
Na ‘Need you in the Light’ neemt Luka jou met haar volgende single ‘What's Wrong With Me’ terug mee op een emotionele reis.
Deze song is een muzikale uiting over de onzekerheden die ze heeft en de drang om zichzelf te vergelijken met anderen. Ondertussen timmert ze ijverig verder aan haar solocarrière. Een aantal interessante projecten, de voorbereiding van haar nieuwe album en liveshow houden haar naar eigen zeggen goed en vooral heel graag bezig.
In ‘What's Wrong with Me’ onthult Luka hoe onzeker ze soms is, en hoe moeilijk ze het vindt om zich niet te gaan vergelijken met anderen. Volgens haar is het trouwens niet iets waar zij alleen mee worstelt, maar is het kenmerkend voor haar generatie. Rond haar ziet ze anderen grote stappen vooruitzetten, terwijl ze het gevoel heeft dat ze zelf maar niet vooruitkomt. En hoe hard ze ook haar best doet en zichzelf blootgeeft, niets lijkt voor haar écht goed te werken. Al haar inspanningen leveren maar weinig op en daarom vraagt ze zich regelmatig af wat er mis is met haar.