The Musical Box brengt 'GENESIS LIVE (1973)’ op 31 maart 2025 in het Koninklijk Circus, Brussel

News

About: 
The Musical Box brengt 'GENESIS LIVE (1973)’ op 31 maart 2025 in het Koninklijk Circus, Brussel
Artist: 
The Musical Box
Place: 
Koninklijk Circus, Brussel
Date: 
Monday, 31. March 2025
Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

MA

31.03.2025

Koninklijk Circus, Brussel
Tickets zijn te koop vanaf donderdag 19 september om 10u.

 

Het internationaal gerenommeerde The Musical Box gaat op tournee met het legendarische live-album GENESIS LIVE (1973) en houdt halt op 31 maart 2025 in het Koninklijk Circus in Brussel. Tickets zijn te koop vanaf donderdag 19 september om 10u via greenhousetalent.com.

 

In deze nieuwe tour brengt The Musical Box het iconische concert GENESIS LIVE uit 1973 opnieuw tot leven. Tijdens dit optreden zagen fans voor het eerst Peter Gabriel’s theatrale capriolen en mysterieuze kostuums, wat de show een cultstatus onder Genesis-fans bezorgde. The Musical Box zal het beroemde live-album brengen zoals het origineel klonk en eruitzag.

 
 

 
 

The Musical Box staat bekend als dé officiële historische recreatie van Genesis en kreeg als enige band de goedkeuring van zowel Genesis als Peter Gabriel. Ze speelden al voor meer dan een miljoen mensen in prestigieuze zalen wereldwijd, zoals de Royal Albert Hall in Londen en Olympia in Parijs. The Musical Box biedt hun toeschouwers een meeslepende muzikale reis door het excentrieke universum van Genesis, waarbij ze de essentie van de iconische concerten perfect weten te vangen.

 

'The Musical Box reproduceert perfect waar Genesis voor staat.”

- Peter Gabriel

 

"Het gaat hier niet over een tributeband. Ze concentreren zich op een welbepaalde periode en reconstrueren deze waarheidsgetrouw in een echt theatraal werk.”

- Phil Collins

 

Tickets zijn te koop vanaf donderdag 19 september om 10u via greenhousetalent.com.