Nieuwe single van Yevgueni vandaag uit , nieuw album en promo tournee volgt in februari 2022

News

About: 
Nieuwe single van Yevgueni vandaag uit , nieuw album en promo tournee volgt in februari 2022
Artist: 
Yevgueni
Date: 
Monday, 25. October 2021

Nieuwe single: "En met jou?"

Wie naar de radio heeft geluisterd of onze Facebook-pagina volgt, weet het al: er is een nieuwe single uit, getiteld "En met jou?". Het is een korte, vrijblijvende, maar toch belangrijke vraag, die vaak volgt op die andere vraag: "Hoe gaat het?". Iets wat we ons vaak afvroegen het afgelopen jaar. Hierbij een warme oproep om het nummer in de VOX-lijst van Radio 1 te stemmen. Dat kan je doen op deze pagina. Bedankt alvast!
 
En vandaag kwam ook de videoclip van "En met jou?" uit. Een clip (regie van Bram Algoed en Bert Sap) over hoe we de afgelopen twee jaar de wereld probeerden binnen te halen via de telefoon.

 
 

Album "Straks is ook goed"

De nieuwe single is uiteraard de voorbode van onze nieuwe plaat "Straks is ook goed" die februari 2022 zal uitkomen. Met producer Luuk Cox zetten we de zoektocht naar de ultieme Yevgueni-sound én de ultieme popsong verder. De opnames vonden plaats in de ICP Studios in Brussel. En of het deugd deed om weer samen te spelen!

Tournee "Straks is ook goed" (BE en NL)

De release van de plaat in februari 2022 is ineens het startschot van onze nieuwe tournee. Die begint met de meermaals uitgestelde concerten in Het Depot in Leuven en de Handelsbeurs in Gent. Hebben we nét toegevoegd aan de lijst: de steden Kortrijk, Sint-Niklaas en Den Haag (NL)!

22/04/22: Paard - Den Haag (NL) // TICKETS
29/04/22: De Kreun - Kortrijk (BE) // TICKETS
11/05/22: Casino - Sint-Niklaas (BE) // TICKETS

De volledige speellijst vind je op deze pagina.

 Management

5to9 Management 
chris@5to9.be

Yevgueni online:
Facebook
Instagram
Website
Spotify