Noordkaap kondigt een derde datum aan in Het Depot

News

About: 
Noordkaap kondigt een derde datum aan in Het Depot
Artist: 
Noordkaap
Place: 
Het Depot Leuven
Date: 
Saturday, 27. April 2024
  Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

VR

05.04.2024

Het Depot, Leuven

 

WO

10.04.2024

Het Depot, Leuven

 

ZA

27.04.2024

Het Depot, Leuven

 

Het wordt nog drukker in Leuven want Noordkaap kondigt wegens groot succes een derde datum aan. Stijn Meuris en zijn kompanen komen ook op zaterdag 27 april naar Het Depot in Leuven om de 30ste verjaardag van de release van 'Gigant’ en 'Druk In Leuven’ te vieren. 5 april is helemaal uitverkocht en tickets vliegen de deur uit voor 10 april. Je wacht dus best niet al te lang. Tickets voor Noordkaap op 27 april zijn meteen te koop via greenhousetalent.com.

 

De unieke live-performance van Noordkaap, die in de jaren negentig furore maakte met meer dan een dozijn hits na hun overwinning in HUMO's Rock Rally in 1990 met de Tura-cover 'Arme Joe', is twee decennia na het einde van de Nederlandstalige groep met zanger Stijn Meuris nog altijd even krachtig. 

 

Naast hun onmiskenbare energie, uitmuntende muzikaliteit en ongeëvenaarde 'Sturm und Drang', zijn het vooral de nummers die het publiek raken. Hits zoals 'Panamarenko', 'Een Heel Klein Beetje Oorlog', 'Wat Is Kunst', 'Satelliet Suzy', 'Het Zou Niet Mogen Zijn', 'Druk In Leuven' en het nationale erfgoed 'Ik Hou Van U' zorgden er ook tijdens de recente concerten voor dat meerdere generaties fans zich betrokken en ontroerd voelden.

 

Noordkaap bestaat uit Stijn Meuris (zang), Lars Van Bambost (gitaar), Nico Van Calster (drums), Erik Sterckx (bas) en Wim De Wilde (toetsen).