STATUS QUOTES – Livestream concert – DVD – Single

News

About: 
STATUS QUOTES – Livestream concert – DVD – Single
Artist: 
Status Quotes
Date: 
Saturday, 6. March 2021

STATUS QUOTES – Livestream concert – DVD – Single

 

Status Quotes is een band met een missie en die is het eren van de muziek van de legendarische Engelse band Status Quo en dan met name de roemruchte jaren ‘70,
toen Quo rockte als geen ander.

 

Een zeer succesvolle  band ook. De Nederlandse band speelde in 2019 o.a. op de International Quo Convention in Minehead, Engeland voor een uitzinnig publiek waaronder de originele Quo-leden bassist Alan Lancaster en drummer John Coghlan.

 

Status Quo producer John Eden heeft de onlangs verschenen single “Your Smiling Face'' (van dat optreden) gemixed en gemastered. Hij nam dit nummer in 1978 op met Quo in de Wisseloord studio in Hilversum. Het nummer is in digitale vorm uitgebracht en beschikbaar via de bekende platforms. 

Hier een link naar John Eden 's filmpje over de samenwerking: 

https://www.youtube.com/watch?v=AN2-6MeVnig&t=70s

Hier de link naar een promo ervan: 

https://www.youtube.com/watch?v=d1NAhapLLlQ&t=0s

 

 

 

Op 6 maart is de release van de DVD “Status Quotes - Live! In Minehead”. Een registratie van het eerder genoemde headline optreden op de driedaagse Fanclub Convention in de UK.

STATUS QUOTES - LIVE! IN MINEHEAD, DVD promoteaser ( Status Quo Tribute) - YouTube

 

Een en ander zal worden ondersteund met een DVD livestream releaseshow waarin Status Quotes een volledig concert doet via: https://www.mellomusic.live/

Ticket en info link: www.statusquotes.nl

 

STATUS QUOTES:

Toon Eppink – gitaar/zang
Raymond Nijenhuis – gitaar/zang
Harry Kruisselbrink – bas/harmonica/zang
Rens Hardijzer – drums

 

“It's an honour for me to hear these guys play our music just like the original. They have the groove, the sound and the attitude." (Alan Lancaster)