Wegens grote vraag voegt DIE ANTWOORD extra show toe op 5 april in La Madeleine, Brussel

News

About: 
Wegens grote vraag voegt DIE ANTWOORD extra show toe op 5 april in La Madeleine, Brussel
Artist: 
DIE ANTWOORD
Place: 
La Madeleine, Brussel
Date: 
Friday, 5. April 2024
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

DO

04.04.2024

La Madeleine, Brussel

 

VR

05.04.2024

La Madeleine, Brussel
Tickets zijn meteen te koop!

 

Wegens grote vraag, voegt DIE ANTWOORD een extra datum toe in België: op vrijdag 5 april in La Madeleine. Gisteren kondigde het duo hun Europese terugkeer aan met een gloednieuwe tour 'REANIMATED’. Op donderdag 4 april en nu dus ook op vrijdag 5 april houdt het Zuid-Afrikaanse rave-rap duo halt in Brussel voor een stevig feest met hits als 'I Fink U Freeky', 'Baby's On Fire', 'Ugly Boy' en veel meer. De tickets voor de extra show zijn meteen te koop via greenhousetalent.com

 

Na het non-stop toeren, nam DIE ANTWOORD in 2019 een pauze om te doen wat ze het liefst doen: muziek en kunst maken. Na vijf jaar stilte kondigt het duo hun terugkeer aan met een trailer voor hun documentaire genaamd "ZEF The Story of DIE ANTWOORD en een gloednieuwe tournee, gedoopt met de toepasselijke naam 'REANIMATED'. Het duo werkte de afgelopen drie jaar ook hard in de studio aan hun zesde album 'Uit De Hemel Gevallen' dat later in 2024 het daglicht ziet.

 

DIE ANTWOORD opereerde aanvankelijk in de undergroundscene van Kaapstad, maar wist in 2010 de brug naar het grote publiek te maken met de uiterst succesvolle single 'Enter the Ninja’. Het debuutalbum '$O$’ was eveneens een dikke hit, en al snel volgden uitverkochte concerttournees, honderdduizenden streams, en hordes enthousiaste fans. Vervolgalbums 'Ten$ion’ - met de razendpopulaire single 'I Fink U Freeky' op - en 'Donker Mag’ verlengden het momentum, en bandleden Ninja en Yolandi Visser werden zelfs gevraagd om mee te spelen in de film 'Chappie’ van Neill Blomkamp. In 2016 brachten ze hun internationaal meest gesmaakte plaat uit, 'Mount Ninji and da Nice Time Kid’, die zelfs de Amerikaanse top-40 wist te bereiken. 

 
 
DIE ANTWOORD
 
 

Wat DIE ANTWOORD echt onderscheidt, is niet alleen hun muziek, maar ook hun visuele en conceptuele genialiteit. Een artistieke reis voortgestuwd door hun ongeëvenaarde originaliteit en onbevreesde benadering van muziek en visuele kunst. Hun video's en liveoptredens zijn een explosie van inventieve cinematografie en provocerende artistieke expressie die een blijvende indruk achterlaat op het publiek. 

 

Vandaag is DIE ANTWOORD weer helemaal klaar om live het publiek te veroveren met hun wilde rave die het midden houdt tussen visueel spektakel en horrorfilm. Op 4 & 5 april tonen ze wat ze waard zijn in La Madeleine in Brussel. Liefhebbers van de betere fusie tussen kunst en kitsch weten waar ze moeten zijn! De tickets  voor de extra datum zijn meteen te koop via greenhousetalent.com