Wegens overdonderend succes: Jasper Steverlinck kondigt vierde (!) show aan in de Capitole in Gent

News

About: 
Wegens overdonderend succes: Jasper Steverlinck kondigt vierde (!) show aan in de Capitole in Gent
Artist: 
Jasper Steverlinck
Place: 
Capitole, Gent
Date: 
Tuesday, 11. February 2025
    Share on Facebook   Share on Twitter   Share on WhatsApp   Share by mail
 
 

VR

07.02.2025

Capitole, Gent

 

ZA

08.02.2025

Capitole, Gent

 

ZO

09.02.2025

Capitole, Gent

 

DI

11.02.2025

Captiole, Gent
Tickets zijn meteen beschikbaar

 

De vraag naar tickets voor Jasper Steverlinck's album release show van "The Healing" was enorm. Binnen de kortste keren waren alle tickets voor het optreden op vrijdag 7 februari in de Capitole in Gent uitverkocht. Als reactie hierop werden meteen twee extra shows toegevoegd op 8 en 9 februari. Ook deze data zijn inmiddels uitverkocht, dus voegt de muzikant nu een vierde show toe op 11 februari 2025. Het wordt een intieme en persoonlijke ervaring waarin Jasper zijn diepste emoties en ervaringen met zijn publiek deelt. Tickets voor 11 februari 2025 zijn nu verkrijgbaar via greenhousetalent.com.

 

De naam van het album "The Healing" is heel bewust gekozen, want dit is de meest persoonlijke plaat van Jasper tot nog toe. In de afgelopen jaren zijn er nummers ontstaan die achteraf gezien profetisch blijken te zijn, als onbewuste reflecties van zijn helingsproces. Hoewel Jasper's wereldstem eindelijk internationale erkenning begint te krijgen, kiest hij ervoor om zijn nieuwe nummers eerst te presenteren in zijn geboortestad Gent.

 

Met "The Healing" introduceert Jasper niet alleen een nieuw muzikaal hoofdstuk, maar ook een geheel nieuwe live-ervaring. De bijbehorende show belooft vocale en muzikale grenzen te verleggen. Verwacht een mix van verrassingen uit het Arid-tijdperk en de jubileumeditie van "Liefde Voor Muziek", enkele pareltjes van "The Healing" en de geliefde hits van "Night Prayer".

 

Jasper wordt bijgestaan door de meesterlijke pianist Valentijn Elsen en enkele gastmuzikanten om zijn songs nog dichter bij en intiemer dan ooit tevoren te brengen. Het wordt een onvergetelijke avond, waarbij het publiek wordt meegenomen op een onbevangen duik in de muzikale wereld van een van Europa's beste stemmen en songwriters.