Zing jij mee op Radio 2 Singalong in de Lotto Arena?

News

About: 
Zing jij mee op Radio 2 Singalong in de Lotto Arena?
Artist: 
Hans Primusz
Place: 
Antwerpen
Date: 
Friday, 13. August 2021

Noteer zaterdag 3 december 2022 alvast in je agenda. Samen met Radio 2 en dirigent Hans Primusz kan jij met nog 4999 andere luisteraars meezingen met de beste hits en de grootste klassiekers op Radio 2 Singalong in de Lotto Arena in Antwerpen.

 

Echt iédereen kan meezingen met Radio 2 Singalong. Het maakt dus niet uit of je enkel in de badkamer of ook al in een koor zingt. Je wordt deel van een 5000-koppig koor en onderschat de kracht daarvan niet... Geoefende zangers trekken minder ervaren zangers mee naar een hoger niveau.

 

Er is nog meer!

Een ticket geeft je toegang tot Radio 2 Singalong in de Lotto Arena op 3 december 2022 én een voorbereidende workshop met Hans Primusz in jouw buurt. In aanloop naar het event krijg je ook nog tips en online workshops van Hans Primusz zelf om er nog meer plezier uit te halen.

 

 

Ook Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zingen mee

En leuk nieuws, dirigent Hans Primusz brengt enkele verrassingsgasten mee! De namen zijn niet de van de minsten: ook Pommelien Thijs, Belle Perez, Bart Herman, Gene Thomas en Tom Dice zingen mee met het Radio 2 Koor! Klik hier voor een voorproefje .

 

 

3 redenen waarom jij mee moet doen

Ja hoor, er zijn best veel argumenten waarom je bij Radio 2 Singelong 2022 moet zijn. Klik hier, waar ze netjes zijn opgelijst.