Arena5 kondigt tweede editie aan én dropt eerste naam

News

About: 
Arena5 kondigt tweede editie aan én dropt eerste naam
Artist: 
Dutronc & Dutronc
Date: 
Friday, 1. July 2022
Dutronc & Dutronc
 
 
 
 

Tweede editie voor Arena5 deze zomer

 
 

 

 

VR

01.07.2022

Arena 5, Brussel
De ticketverkoop start op woensdag 24 november om 11u

 

 

 

Arena5 is back deze zomer én dropt de eerste naam! Dutronc & Dutronc geven mee het startschot voor de tweede editie van Arena5 op 1 juli 2022. De ticketverkoop start op woensdag 24 november om 11u via www.arena5.be.

 

Jacques en Thomas Dutronc bundelen hun krachten op het podium voor een unieke tournee! Vader en zoon, heilige monsters van de Franse scène, trakteren op een onvergetelijk concert in teken van delen en samenhorigheid. Twee buitengewone artiesten die op 1 juli 2022 Arena5 op haar grondvesten doet daveren. 

 

Arena5 is de prachtige open-air summer arena die opnieuw dé zomerse hotspot wordt voor muziek- en cultuurliefhebbers in Brussel en ver daarbuiten. Het podium met adembenemend zicht op het Atomium bevindt zich op het Belgiëplein, te midden van de statige Tentoonstellingspaleizen van Brussels Expo. 

 

Van 22 juli tot en met 12 september 2021 konden meer dan 50.000 bezoekers, na ruim anderhalf jaar geduld, hun muzikale honger stillen met een divers en kwalitatief aanbod van artiesten en acts tijdens de eerste editie van Arena5. Van intiem genieten met Caetano Veloso, Asaf Avidan, Hooverphonic tot uitbundig dansen met Bart Peeters, Clouseau, Loïc Nottet over stevig raven met het kruim van de technowereld met o.a. Amelie Lens, Charlotte De Witte, Tale of Us (i.s.m. Hangar en Kompass Klub) en nog zo veel meer.

 

Arena5 komt deze zomer dus terug met een tweede editie! Opnieuw delen ronkende internationale namen en Belgische topbands de affiche met opkomende lokale artiesten! Houd onze website en onze socials goed in de gaten, want meer namen worden binnenkort gelost