Beleef een jazzy voorjaar én zomer met de concerten van Greenhouse Talent

News

About: 
Beleef een jazzy voorjaar én zomer met de concerten van Greenhouse Talent
Artist: 
Greenhouse Talent
GreenhouseTalent

Concertnieuws

 
 
 

 

Beleef een jazzy voorjaar én zomer

 
 

 

Een frisse wind aan jazz- en bluesartiesten waait door onze concertagenda dit voorjaar en komende zomer. Swing feel, onverwachte accenten en een grote vrijheid aan improvisatie met kleppers zoals Gregory Porter, Herbie Hancock, Diana Krall en nog vele anderen! Ontdek ze hieronder en geniet van live muziek van de bovenste plank. 

 
 

Tommy Emmanuel (laatste tickets)

21.02.2022
De Roma, Antwerpen
 

 

De Australische gitarist Tommy Emmanuel is gekend voor zijn ongelooflijke techniek, zijn bijzondere percussieve effecten en zijn multidimensionale akkoorden. Wat zijn trouwe fans en toevallige concertgangers na een optreden vooral zullen onthouden, is het pure plezier dat Tommy Emmanuel uitstraalt. Hij legt werkelijk zijn hart en ziel in elk nummer dat hij speelt. De melodieën die hij uit zijn snaren haalt, raken je even hard als de mooiste zangstemmen.

 

BESTEL TICKETS

 

Rudresh Mahanthappa

25.03.2022
KAAP, Oostende

 

Met Hero Trio, de naam zegt het al, eert Mahanthappa de jazzgiganten die hem het meest beslissend hebben geïnformeerd op zijn eigen pad. Maar Mahanthappa zou Mahanthappa niet zijn als hij dit eerbetoon niet grandioos naar eigen hand zou weten te zetten. Op de beste manier denkbaar bewijst jazz hiermee de ultieme bruggenbouwer te zijn tussen traditie en postmoderniteit.

 

BESTEL TICKETS

Gregory Porter

23.04.2022
Vorst Nationaal, Brussel

 

Kippenvel en heerlijk afdwalen bij Porters eigenzinnige songs staan steevast op het programma. ’s Mans imposante stem, waarmee hij zowel intiem als groots weet uit te pakken, blaast je ongetwijfeld omver. Afspraak in april voor een pittige show met klasse waar het pure talent van Gregory Porter ervan afspat.

 

BESTEL TICKETS

 

Joe Bonamassa

24.04.2022
Lotto Arena, Antwerpen

 

Hij groeide uit tot één van de meest geprezen gitaristen wereldwijd. Joe Bonamassa bereikt live, onder de gloed van de spots, zijn volle intensiteit. 

 

BESTEL TICKETS

Cedric Burnside

April 2022
Meerdere data, België

 

Als kleinzoon van legende R.L. Burnside kreeg Cedric Burnside de Hill Country Blues met de paplepel mee. En dat komt hij bewijzen in Antwerpen en Gent! 

 

BESTEL TICKETS

 

Colin Stetson

April & Mei 2022
Meerdere data, België

 

Een saxofonist die meester is in circulair breathing. Met bakken ervaring komt Colin Stetson zijn ongelofelijke talent voor tenor-sax voorstellen aan jou!

 

BESTEL TICKETS

Arrested Development

02.05.2022
De Casino, Sint-Niklaas

 

Door het gebruik van kleurrijke Afrikaanse geluiden creëren de muzikanten van Arrested Development een unieke clash tussen ritme en stijl. 

 

BESTEL TICKETS

 

Diana Krall

Juli 2022
Meerdere data, België

 

Een uitgelezen kans om de award-winnende Canadese zangeres, die roem oogst sinds de jaren 90, aan het werk te zien. Door de uitmuntende akoestiek van beide zalen komt Kralls warme stem en virtuoos pianospel er zonder twijfel helemaal tot zijn recht. 

 

BESTEL TICKETS

Herbie Hancock

30.06.2022
Arena5, Brussel

 

Herbie Hancock bijt de spits af op de concertzomer van Arena5. Een visionair artiest die genres overstijgt en andere artiesten inspireert.

 

BESTEL TICKETS

 

Roberto Fonseca

07.05.2022
Tournai Jazz Festival, Doornik

 

De fenomenale pianist Robert Fonseca vernieuwde de Cubaanse jazz door bruggen te bouwen tussen andere muziekstijlen. Deze zomer spot je hem in Doornik en blaast hij je ongetwijfeld van je sokken.

 

BESTEL TICKETS

Robert Cray

07.07.2022
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen

 

Met maar liefst vijf Grammy's op zak en een resem aan wereldhits bewijst Robert Cray dat hij niet voor niets tot de internationale bluestop behoort. 

 

BESTEL TICKETS

 

GreenhouseTalent