Nieuwe single voor Yevgueni

News

About: 
Nieuwe single voor Yevgueni
Artist: 
Yevgueni

Bekijk en deel de videoclip “Ze danst gewoon op straat”!

Onze nieuwe single “Ze danst gewoon op straat” nestelt zich in jullie oren én harten. En sluipt zo ook stilaan richting de top tien van zowel Vox (Radio 1) als de Vlaamse Ultratop. 

Reden genoeg om de single van een fijne videoclip te voorzien. Met grote dank aan onze wereldster in wording: Joanna Vercauteren. En aan Lars Bauwens voor de mooie beelden, regie en montage. Kijken en delen is de boodschap. Benieuwd naar jullie reacties!

Via deze link kan je nog steeds stemmen op “Ze danst…” in de Voxlijst van Radio 1.

 

“Straks is ook goed” in de pers en op de radio

Intussen mochten we de voorbije dagen ook uitgebreid praten over onze nieuwe plaat bij pers en radio. Herbeluister onze passages bij Belpop (Radio 1) en De Madammen (Radio 2), en lees hieronder wat de pers over onze nieuwe plaat schreef.

  • Metro: "Het viel me meteen op hoe organisch ‘Straks is ook goed’ klinkt. Met veel aandacht voor auditieve details die met de hoofdtelefoon op nog een extra dimensie weergeven."
  • Enola: "Omdat afwisseling doet eten, toont Yevgueni zich op Straks is ook goed voor het eerst als pure popband. Werkt ook, zo blijkt."
  • Dansende Beren: "Het zijn catchy nummers van een band die volwassen is geworden."

Nederland

Ook Nederland blijft niet achter. Zo zijn we op 26/02 full band en live te gast in Muziekcafé  (AvroTros) op NPO Radio 2 (16u-18u), en spelen we in april 3 concerten in Nederland.

Verder bleef ons nieuw album ook bij de Nederlandse pers niet onopgemerkt. Lees hier de eerste recensies van M-Podia en Gitarist

Clubtour "Straks is ook goed"

Eind maart gaat onze clubtour van start. We spelen ons nieuwe album voor het eerst live in Depot Leuven op 26 en 27 maart 2022. Beide shows waren oorspronkelijk al twee jaar uitverkocht, maar door de vele verplaatsingen zijn er enkele tickets vrijgekomen. Snel zijn is de boodschap! 

Hieronder vind je de volledige speellijst terug.